Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za obsah karma. Az na posledni odstavec. Epidemie uz je tak rozsirena,jsme v velke casti promoreni a doufam,ze blazinec s jarem ci letem definitivne skonci.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Prášku, moc pod Vaše blogy nevstupuju s vědomím, že patříte mezi ty, která tahle doba skutečně spláchla, mám kolem sebe v oboru taky kamarády, kteří jdou, nebo šly ke dnu jen díky pobytu na špatným místě ve špatný čas...Jinak ano, to rozhodnutí je čistě politické, ale je to jen jedna z pěšin, která tam vede. Ostatně bylo také reakcí na politická rozhodnutí některých stran a hnutí v boji proti očkování. Proti očkování, které očividně není samospásné ale stejně tak očividně je momentálně nejsilnější zbraní v středně krátkodobém horizontu který máme. Nezbývá než doufat, že se politici napříč stranami proberou a začnou konat tak aby nebylo jedinou. To by totiž bylo málo a odborníci na to poukazují již dávno, neboť už v dobách kdy tu blábolil Blatný jak po očkování nikoho nenakazíte bylo zřejmé, že to tak není....

3 0
možnosti

Dobrý den. Nespláchla mě doba, To smrtící razítko, které ve finále spouštrí smrtící spirálu vždy drží v hnátách KONKRÉTNÍ ÚŘEDNÍK.

0 0
možnosti

A co tak najednou, vždyt vy jste tady vždycky tvrdil opak....

0 1
možnosti

jaký opak jsem tvrdil ? Že očkovaní jsou bezinfekční ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...