Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tymošenková a Pravý sektor začínají vyprovokovávat ke třetí světové válce. Čína vyhrožuje západu, bude-li se Amerika a EU plést do Ukrajiny, bude ihned žádat od Ameriky celý dluh ve zlatě. Dnes to ještě můžeme podceňovat, ale.. K provokací stačí jediný "student Šmíd".!!

0 0
možnosti

JJ, pokud by měl stát, kde je každý třetí rok revoluce, ty barvy už zapomínám, a kde se východ i západ nedomluví naprosto na ničem a kde se armáda schází 14 dní, jaderné bomby, byl bych mnohem klidnější;-)

0 0
možnosti

Pokud by na Ukrajině byly atomové zbraně, Pravý sektor by neváhal s ohrožením celého světa.

0 0
možnosti

Z59d39e65n19a 63K57o10č66í

25. 3. 2014 13:10

Pravý sektor začal mobilizaci - verbuje nezaměstnané a dobrovolníky !!!! 

Řada privátních majitelů nákladních aut jim teď převáží lehké zbraně a munici z vojenských skladů na cvičiště, kde Pravý sektor cvičí armády dobrovolníků. 

Situace se začíná vyhrocovat a ukrajinský nacionalismus začíná nabírat na obrátkách.  Včera byl zastřelen nějaký vůdce pravého sektoru ........  nenávist k rusům je podněcována všemi dostupnými prostředky.;-(!!

1 0
možnosti

A23d33a50m 95S98t30a57v87a

24. 3. 2014 18:27

"NIKDY nevěř ničemu pod co se Rus podepíše": Neobhajuju Rusy. Nicméně je potřeba připomenout, že dnešní problém s Ukrajinou započal nedodržením smlouvy, pod kterou se podepsali reprezentanti EU! Ten Polák, Asthonová a ještě nějací další...

3 3
možnosti

Dneštní problém na Ukrajině byl zcela  dirigován z Moskvy. A započal tehdy, když se janukovyč rozhodl své odpůrce na maidanu potlačit pomocí násilí.  Násilí plodí vždy jen další násilí. A vinu za něj nese ten, kdo onen žetězec rozpoutal.

2 4
možnosti

je v tom ale rozdil   tehdy se nasi lidi chteli branit protoze to nechteli. Mocnosti nas hodily pres palubu v domneni, ze se Hitler nazere a bude s nim pokoj.  Krym je neco uplne jineho a nelze to srovnavat. A jaderna Ukrajina - buh nas ochranuj ... jejich Pravy sektor uz se poohlii a vyhrozuje ze mohou mit do pul roku funkci jadernou bombu ... je otazka na koho by ji pouzili .. podle mne, kdyz nebudou mit zivot podle svych predstav tak jim je jedno kam by to hodili ... takze vazne - radeji nerozsirovat majitele techto nicivych zbrani... na svete uz jich je i tak tolik za bychom vyhynuli vsichni, snad az na skorpiony a svaby kteri jsou vuci radioaktivite o mnoho vic imunni, kdyby zacala valka...

3 6
možnosti
Foto

Pravy sektor  má na Ukrajině takovou podporu jako u nás Dělnická strana. Nelze na základě nacionalistických stran si utvářet názor, že co Ukrajinec to nacionalista.

8 2
možnosti

Skřítek Putin, zkrátka dobře vycítil současnou slabost USA i neschopnost EU a NATO.

Chybí zoufale někdo jako Reagan. To by ruskej medvěd z brlohu nevystrčil ani čenich...

4 0
možnosti

myslim si ze nemate pravdu .. Regan by bez Gorbacova  nebyl v podstate nic. Byl to prezident, kteremu museli napovidat co ma rikat - tehdy byla klika, ze se na druhe strane objevil Gorby a stali se z nich partaci...

1 7
možnosti

PS: Myslíte si ,že si nějaká velmoc bude pálit pracky kvůli Moldavsku, Pobaltí, Polsku nebo čechám ?

Proč zrovna Čechy s malým č?:-( Nebo proto, že Čechy se na rozdíl od Polska zase nebudou samy bránit?:-(

0 0
možnosti

Protože moje češtin ...

0 0
možnosti
Foto

O15t37a17k78a53r 24S13e21k37l

24. 3. 2014 17:14

Írán , sev Korea a jiné "rozvojové" státy mají pěkný precedens. Své případné jaderné zbraně, popř program budu zcela jistě ochotně měnit za hospodářskou pomoc .

Nebo ne ?????Rv

4 0
možnosti

Ano přesně o tom to je :-/

1 0
možnosti

P32a69v75e49l 65K65u24r60a17l

24. 3. 2014 17:12

Jen drobná poznámka to memorandum v doslovně znění požaduje neutrality Ukrajiny jak politickou vojenskou tak ekonomickou. A i asociace s EU je jejím porusenim

5 1
možnosti

Pokud by na Ukrajině zůstaly jaderné zbraně, tak to si pište, že by s nimi dnes disponovala alkajda.

5 4
možnosti

Už nedisponovala...někdo by je dávno spotřeboval :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...